Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ykkösherkkuja ja palkittuja kalatuotteita yhteisestä verkkokaupasta

Elintarvikkeet

Kuopion Perinnetuotteen ja kauppahallin Ykkösherkun yhteinen verkkokauppa avautuu heinä-elokuussa. Helena Ylihärsilä ja Elisa Nurmi pakkaavat tilatut tuotteet nopeasti mukaan.

Kuopion Perinnetuotteen kalatuotteet ja kalakukot vastaavat tiukimpienkin makuraatien haasteeseen. Great Taste -palkitut kalatuotteet ja APT eli Aito Perinteinen Tuote -nimisuojaa nauttivat kalakukot yhdessä kauppahallin Ykkösherkun laajan valikoiman kanssa saa nyt kätevästi myös yhteisestä verkkokaupasta.

Verkkokauppa on nykyaikaa yhä useammalle yritykselle ja koronakevät on vauhdittanut modernin kauppatavan yleistymistä. Tämä pätee myös elintarvikealalla, nyt laadukkaita tuotteita saa varmistettua omaan ruoka- ja juhlapöytään kotisohvalta käsin. Toivottu uusi verkkokauppa tuo niin Kuopion Perinnetuotteen kuin kauppahallin Ykkösherkunkin valikoimat entistä helpommin saataville.

Herkut haltuun helposti

Kuopion Perinnetuote tunnetaan niin Great Taste -palkituista kalatuotteistaan kuin APT-nimisuojaa nauttivista kalakukoistaan. Perinnetuotteen laatutuotteita myydään valikoiduissa marketeissa, mutta tunnetuin myyntipiste on Kuopion kauppahallin Ykkösherkku hallin itäpäässä. Nyt Ykkösherkku on myös Kuopion Perinnetuotteen ja Ykkösherkun uuden, yhteisen verkkokaupan noutopiste.
– Verkkokauppamme on viritetty asiakasta ajatellen simppeliksi kauppapaikaksi, jonka todella laajasta valikoimasta löytyvät niin Kuopion Perinnetuotteen kuin kauppahallin Ykkösherkunkin tuotteet. Ykkösherkun tuotteita on hallissa aina hyvin saatavilla välittömästi, mutta kalatuotteet ja kalakukot toimitetaan parin päivän toimitusajalla noutopisteeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen tilaus valmistetaan ja pakataan asiakaskohtaisesti tilauksen saatuamme. Kalatuotteet ovat takuuvarmasti tuoreita ja kalakukot uunilämpimiä, kun asiakas ne Ykkösherkusta noutaa, toimitusjohtaja Markku Ylihärsilä kertoo.

Laatumakuja Kuopiosta ja maailmalta

Kuopion Perinnetuote Oy panostaa kovimmatkin laatu- ja makukriteerit täyttävään tuotevalikoimaan Kalakukot valmistetaan APT eli Aito Perinteinen Tuote -nimisuojan mukaisella reseptillä. Kalatuotteet valmistetaan kotimaisista järvi- ja merikaloista sekä ulkolaisista kalafileistä. Great Taste Awards arvioi viime vuonna sokkomakutestin perusteella kuopiolaiset kalatuotteet kiviuunissa kylmäsavustetun lohifileen ja paahtosavustetun kirjolohifileen korkeimpaan laatuluokkaan eli kolmen tähden Great Taste -tunnuksen arvoiseksi.
Ykkösherkun laatujuustot tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta. Juustojen seuraksi löytyy monipuolinen valikoima herkullisia hillokkeita ja paljon muuta maistuvaa lähituottajilta ja maailmalta. Nämä kaikki Kuopion Perinnetuotteen ja kauppahallin Ykkösherkun tuotteet saa nyt helposti myös uudesta verkkokaupasta, johon pääsee suoraan niin Kuopion Perinnetuotteen kuin Ykkösherkunkin verkkosivuilta. Uusi verkkokauppa avautuu heinä-elokuussa.

p
Kuopion Perinnetuote Oy

Tototie 4, 70420 Kuopio
puh. 040 545 4233
info@perinnetuote.fi
perinnetuote.fi
Ykkösherkku
Kauppahalli, 70100 Kuopio
puh. 040 762 1928
ma – pe 9 – 17
la 9 – 15
info@ykkosherkku.fi
ykkosherkku.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.