Leena Hyartt ja Panu Kangasniemi viihtyvät kauniissa ja avarassa Aran Cucine Provenzale -keittiössä. Pehmeästi liukuvat laatikostot kätkevät kattavan keittiötarvikevalikoiman.

Keittiö on kodin sydän, mutta parhaiten se sykkii kun tyyli, materiaalit ja tekniikka ovat sopusoinnussa keskenään. Aran keittiöt on laatuun panostavan sisustajan luottomyymälä Kolmisopessa.

Panu Kangasniemi ja Leena Hyartt asuvat Niiralassa, 1950-luvulla rakennetussa puutalossa. Taloa on remontoitu vaiheittain ja viime kesänä oli aika uudistaa keittiö. Panu ja Leena vertailivat eri vaihtoehtoja huolella. He halusivat uuden keittiön istuvan talonsa ilmeeseen ja tyyliin niin mallinsa, materiaaliensa kuin värimaailmankin puolesta. Tämän lisäksi he halusivat käytännöllisen keittiön, joka paitsi miellyttää silmää on myös toimiva työpiste ahkerille ruoanlaittajille.
– Kuopion TaloJazz Oy:n Esa Pennasen palveluasenne ja ammattitaito vastasi samaa laatutasoa kuin tämä upea keittiökin. Keittiö on kodin sydän. Sen valinta edellyttää laajempaa näkemystä kuin pelkkä mallin valinta ja tuotetilaus. Suunnittelimme projektin yhdessä kaikkia yksityiskohtia myöten ja nyt voimme todeta, että laatuun kannatti panostaa. Aran Cucine Provenzale oli juuri se mitä haimme, Panu ja Leena kertovat tyytyväisinä valintaansa.
Italialaisia Aran design-keittiöitä Kuopiossa edustava Kuopion TaloJazz palvelee Kolmisopessa, samoissa liiketiloissa kuin Kuopion Uuni ja Kaakeli. Ammattitaitoinen remonttipalvelu on osa yrityksen palveluita.

p

Kuopion TaloJazz Oy
/ Aran keittiö
Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma – pe 10 – 17
puh. 0400 676 337
esa.pennanen@aran.fi
www.aran.fi
www.arankeittiot.fi
www.tankindoor.com
www.smeg.fi