Esimerkiksi takapuskuri voidaan suojata naarmuilta mustalla tai läpinäkyvällä laatuteipillä, Juha Holopainen esittelee.

Auton puhdistus ja suojaus kannattaa tehdä riittävän usein ja erityisesti ennen syys- ja talvikautta. Autopuhdistus Karppanen Oy:n menetelmillä auto on sisältä siisti ja ulkoa upea.

Teemme muun muassa autojen pesut ja sisäpuhdistukset, otsonoinnit, allergiasaneeraukset, maalipinnan takuupinnoitteet, vahaukset, kiillotukset, kiveniskukorjaukset, ikkunan tummennukset ja suojateippaukset, yrittäjä Juha Karppanen esittelee.
Karppasen käyttämä INNO Ceramic on keraaminen, kiiltävä ja uv-suojan antava takuupinnoite auton maalipinnan suojaksi kolmeksi vuodeksi. Käsittelyn jälkeen autoa ei tarvitse vahata ja puhtaanapito helpottuu muutenkin.
Muita auton maalipinnan suojausmenetelmiä ovat Diamonbrite- ja Lacroe-takuukäsittelyt ja kestovahaukset. Innokem Shine Wax on uutuus, jota voidaan käyttää varsinaisten maalipinnoitteiden kanssa. Vaha hylkii vettä ja likaa ja kestää noin kahdeksan ammattipesua

Teippi suojaa pintoja

– Korkealaatuinen, läpinäkyvä tai musta 3M-kiveniskuteippi suojaa auton pintoja kiveniskuilta, hankaumilta ja kuralta. Teipillä voidaan suojata esimerkiksi lastaussuojat, takapuskurit, helmapellit, kahvakupit ja lokasuojien kaaret, yrityksen fixitoiminnasta vastaava Juha Holopainen kertoo.
Autopuhdistus Karppanen on toiminut jo 15 vuotta. Toimipisteet ovat Kuopiossa, Jyväskylässä ja Varkaudessa. Yritys työllistää 15 – 20 työntekijää.
Yksityisasiakkaiden lisäksi monet yritykset, kuten Laakkonen-konserni, Kuopion Autokauppa Oy, Savon Sanomat ja Sanomalehti Keskisuomalainen Oy luottavat Karppasen työhön.

 

p

Autopuhdistus Karppanen Oy
Leväsentie 33, 70780 Kuopio
puh. 040 558 8569
Kallantie 10 – 12, 70400 Kuopio
puh. 050 441 6445
Kallantie 11, 70400 Kuopio
puh. 050 468 6000
ma – pe 7 – 16
juha@autopuhdistuskarppanen.fi
www.autopuhdistuskarppanen.fi