Myös Sataman Röntgen ja Sataman Magneetti ovat nyt osa Pihlajalinnaa. Monipuolisiin palveluihin omistajanvaihdos ei tuo muutosta, vaan ovat entiseen malliin helposti saavutettavissa lääkäritalon ensimmäisessä kerroksessa.

Sataman Röntgen tarjoaa korkealaatuisia kuvantamispalveluita huippuasiantuntijatiimin voimin. Moderni laitteisto sekä sähköinen kuvien ja tietojen siirto takaavat, että tutkimukset sujuvat joustavasti ja luotettavasti.
Erityisesti Sataman Röntgen tunnetaan rintatutkimusten osaajana. Kokonaisvaltaiset rintatutkimukset sisältävät niin rintojen tunnustelun, mammografian ja rintojen ultraäänitutkimuksen sekä tarvittaessa näytteenoton. Koko tutkimus pyritään hoitamaan aina yhdellä ja samalla kertaa, mikä helpottaa asiakasta. Tarvittaessa asiakas ohjataan erikoissairaanhoidon palveluihin. Tutkimuksiin pääsee nopeasti ja joustavasti ja rintatutkimukseen voi tulla myös ilman lähetettä.
Rintatutkimusten lisäksi palveluihin kuuluvat muun muassa ultraäänitutkimukset ja perinteiset röntgentutkimukset. Ultraäänellä voidaan tutkia vaarattomasti ja vaivattomasti muun muassa vatsan alueen elimiä sekä muita kehon pehmytkudoksia. Erikoisosaajien luotettaviin käsiin pääsee nopeasti kaikkien lääkärikeskusten lähetteillä.

Taitoa ja teknologiaa

Magneettiikuvaus on tehokas, tarkka ja turvallinen tutkimusmenetelmä, jolla saadaan tarkkaa ja kattavaa tietoa ihmiskehosta ja sen terveydentilasta. Tutkimuksella voidaan selvittää muun muassa neurologisten oireiden, nivel-, selkä- ja polvivaivojen syitä. Tutkimuksiin tarvitaan aina lääkärin lähete.
Sataman Magneetti tekee magneettikuvaukset täydellisinä tutkimuksina alusta loppuun. Röngtenhoitajan suorittaman tutkimuksen kulkua ohjaa radiologian erikoislääkäri, joka varmistaa, että tutkimus on riittävän laaja ja saadaan tehtyä kokonaan yhdellä käynnillä.
– Palvelemme asiakkaita joustavasti ja tehokkaasti. Korkealaatuiset laitteet takaavat, että tulos on luotettava.

 

p

Sataman Röntgen
Sataman Magneetti
Koljonniemenkatu 2, 70100 Kuopio
puh. 044 562 4111
ma – to 8 – 18 pe 8 – 15
toimisto@satamanrontgen.fi
www.satamanrontgen.fi
www.satamanmagneetti.fi