Esko Miettinen, Matti Ryynänen (ylh.), Jani Hämäläinen ja Asko Tiihonen (alhaalla) ovat tuttuja miehiä kuopiolaisille asiakkaille. Kokeneet kuljettajat yhdistää nimi James. Kuvasta puuttuvat yrityksen toimitusjohtaja Pirjo Miettinen sekä kuljettajat Joni Parkkila ja Aki Torpström.

Kun kuljetusalan yritys on erikoistunut inva- ja paarikuljetuksiin, tarvitaan muutakin kuin tekniikkaa. Henkilöliikenne James tunnetaan ammattitaitoisesta ja kokeneesta henkilökunnastaan. Knallitunnuksella varustetun auton kyydissä asiakaspalvelu pelaa alusta loppuun.

Yrityksen nimi on James, mutta silti kyseessä on aidosti kuopiolainen firma. Nimellä ei viitata Bondiin, vaan kolmeen kokeneeseen kuljettajaan eli Janiin, Mattiin ja Eskoon. Kolmikko on työskennellyt yhdessä vuosituhannen alusta saakka ja kun yhteispeli toimi, syntyi toissa kesänä idea yhteisestä yrityksestä. Nyt yritys operoi kolmella autolla ja työllistää yrittäjien lisäksi kolme kuljettajaa.

Kokemusta ja ammattitaitoa

James on nuori yritys, jolla on kuitenkin taustana vuosikymmenten kokemus. Kolmella yrittäjällä on hoitolaitoskulttuurin ja -toimintatapojen vankka tuntemus, niinpä kuljetukset sujuvatkin kitkattomasti. Esko Miettinen kertoo yrittäjäkolmikon toimivan henkilökemian olevan myös luontevan asiakaspalvelun perusta.
– Meillä työt tehdään huolella ja luotettavasti. Sen ovat noteeranneet myös asiakkaat, joista pitkäaikaisimmat ovat käyttäneet palveluitamme jo vuosikymmenen ajan. Tulipa Jameksen miehistä tilausta hoitamaan kuka tahansa, palvelu pelaa savolaisen lupsakasti. Porukastamme löytyy kokemusta ja koulutusta myös sairaankuljetuksen puolelta. Tunnemme siis toimialamme monelta kantilta, ja asiakkaitamme ovatkin niin yksityishenkilöt kuin esimerkiksi hoivakodit ja sairaalat, Miettinen kertoo.

Luotettavaa kuljetusta

Kuljetuksella on tärkeä rooli erilaisten käyntien onnistumisessa, Meille on kunnia-asia pysyä sovitussa aikataulussa ja olla luontevassa kontaktissa asiakkaiden kanssa, sekä vaihtaa päivän kuulumiset kuljetuksen aikana. Kuljettajan rauhallinen ajotapa sekä apuvälineiden käytön hallinta tukevat nekin palvelukokonaisuutta, Jameksen yrittäjät lupaavat.

 

p

Henkilöliikenne
James Oy
puh. 0447 022 007
james@tilausliikenne.fi
www.tilausliikenne.fi