Jännittääkö karaokelaulaminen? Ei hätää, rento ja oma tulkinta löytyy kyllä, lupaa Enja Ikäheimo.

Kuopion Karaokekeidas tarjoaa pätevää apua, olipa kyse esiintymisjännityksestä tai miksaamisen hallinnasta. Sokeainkoulun pihapiiristä Linnanpellolta löytyvä punatiilinen rakennus on karaokekansan ikioma olohuone.
Karaokevalmentaja Enja Ikäheimo tekee työtään 13 vuoden kokemuksella. Ratkaisukeskeinen esiintymisvalmentaja ja koulutettu tunnetyöskentelyohjaaja painottaa aitoa vuorovaikutusta ja kannustavaa ilmapiiriä.
– Yksilövalmennuksissa kehitetään laulutekniikkaa, esiintymistä, kappalevalintoja ja oikean sävellajin määrittämistä. Kokeneemmat hakevat tulkintaa tekstin sisäistämisen kautta. Ryhmävalmennuksissa esiintymisjännitys karisee tehokkaasti, kenenkään ei tarvitse pelätä yksinlaulua. Porukalla kehitytään esiintyjinä, löydetään sopivia kappaleita laulettavaksi ja saadaan uusia laulukavereita.

Monipuolinen kurssitarjonta lähellä keskustaa

– Karaokekeidas avattiin viime kesänä ja tämä kodikas tila Linnanpellolla on ollut todellinen löytö. Kynnys on matala, torstaisin on vapaat karaokesoundit-illat vapaalla pääsyllä ja maanantaisin täsmätärpit edullisella 20 euron kertamaksulla. Monipuolisesta kurssitarjonnasta löytyy päivitetty tieto Facebookista hakusanalla Vinkkejä karaokelaulajille. Tervetuloa mukaan laulamaan, olitpa vasta-alkaja tai kokenut lavakettu, Enja Ikäheimo vinkkaa.

p

Kuopion Karaokekeidas
Vuorelankatu 5-7, rakennus F
70300 Kuopio
puh. 045 139 6155 Enja Ikäheimo
enja.ikaheimo@vinkkejakaraokelaulajille.fi
www.vinkkejakaraokelaulajille.fi
Facebookissa Vinkkejä karaokelaulajille