Yrittäjä Jenny Koponen on autonpuhdistuksen ja -suojauksen erikoisosaaja.

Jokainen tietää miten upeaa on ajella uudella, puhtaalla ja siistillä autolla. Auto Hohde suojaa auton niin, että ajopeli säilyy uutta vastaavana monin verroin kauemmin kuin tavallisesti.

Auto Hohde paitsi puhdistaa, myös suojaa auton pinnat. Suojaamalla auton sisäverhoilut huippulaadukkailla Nano Ceramic Protec- tuotteilla, sisäverhoilu pysyy siistinä, likaa hylkivänä ja suojaus helpottaa myös pintojen puhdistamista. Ulkopuoli eli maalipinnat ja lasit saavat nekin suojaavan ja vettä hylkivän pinnan.

Suoraan suojaukseen autokaupasta

Yrittäjä Jenny Koponen suosittelee käsittelyitä erityisesti uuden auton oston yhteyteen, tai kun käytettyyn autoon on tehty asianmukainen, perusteellinen sisäpesu.
– Ennen suojausta auton kannattaa olla juuri puhdistettu. Uuden auton hankintahintaan verrattuna suojauskulut ovat olemattomat, mutta hyöty todella konkreettinen. Auto on pitkään käytännössä pakkatuore ja arvo säilyy paremmin. Likaa ja kosteutta hylkivät, nanotekniikkaa hyödyntävät alan huipputuotteet suojaavat tekstiilin, nahan ja alcantaran ja muut osat auton sisustuksen materiaalit, Koponen kertoo.

Helppohoitoisuutta ja turvallisuutta

Asianmukaisesti suojattu auto on helppo pitää siistinä, eikä koko perheen automatkallakaan tarvitse pelätä sottaamista. Kuraa ja kosteutta hylkivä auto on paitsi siisti, myös turvallisempi.
– Jos penkille kaatuu vaikkapa nestettä, lähtee se paperilla pyyhkäisten, tahroja jättämättä eikä imeydy pintamateriaaliin. Maalipinta puolestaan hylkii likaa ja ajoturvallisuuskin paranee veden lähtiessä tuulilasista vaivattomasti, Koponen kertoo.

p

Auto Hohde J.Koponen Tmi
Väliköntie 4
70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe  8 – 16
www.autohohdekoponen.fi