Kuopion Vuokrakonsultin henkilökunta vastaa asiantuntevasta ja luotettavasta palvelusta.

Kuopion Vuokrakonsultti -yrityksen yli 20 vuoden kokemus hyödyttää sekä asunnon omistajaa että vuokraajaa. Alan ammattilainen tietää oikean vuokratason, löytää sopivan vuokralaisen sekä hoitaa näytöt ja sopimukset.

Välitysliikkeen toiminta on luvanvaraista ja liikkeen vastaavalla hoitajalla on oltava LVV-tutkinto. Ammattilaisen avulla asunnon vuokraus on riskittömämpää ja nopeampaa sekä vuokranantajan että vuokralaisen kannalta.
Kuopion Vuokrakonsultti hoitaa vuokra-asunnon näytöt vuokralaisille, etsii vuokralaisen asunnon omistajan suunnitelmien mukaan, tarkistaa luottotiedot ja hoitaa sopimusten teot. Ammattilainen siis tarjoaa vuokranantajalle tehokkaan ja vaivattoman tavan saada sopiva vuokralainen.
– Vuokrasopimuksen päättyessä teemme asunnon lopputarkastuksen ja hoidamme avainten luovutukset, yrittäjä Juhani Hippi esittelee.
Kuopion Vuokrakonsultti on saanut paljon myönteistä palautetta asiantuntevasta, joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelustaan.

Remontteja ja isännöintiä

Hippi muistuttaa, että oikea vuokrataso ja asunnon hyvä kunto ovat tärkeitä tekijöitä, kun asunto halutaan nopeasti vuokralle.
– Vanhat, huonokuntoiset asunnot kannattaa ehdottomasti remontoida. Näin asuntoon on mahdollista saada pitkäaikaiset, tyytyväiset vuokralaiset.
Kuopion Vuokrakonsultti on asuntoalan monipalveluyritys. Siivous- ja muuttopalvelujen lisäksi yritys tekee myös remontteja asuntoihin ja tarvittaessa auttaa myös vuokralaista muutossa.
Isännöintipalveluja taloyhtiöille tarjoaa Isännöintisatama Oy.

p

Kuopion
Vuokrakonsultti/
Isännöintisatama Oy
Savonkatu 25, 70100 Kuopio
ma – to 9 – 16.30, pe 9 – 14
puh. 040 700 9865
(Kuopion Vuokrakonsultti)
puh. 0400 570 564
(Isännöintisatama Oy)
vkinfo@vuokrakonsultti.com
isannointisatama@gmail.com
www.vuokrakonsultti.com
Myös Facebookissa