Ilmakuva kertoo kuinka Puijon Romun monipuolisesta ja laajasta toiminnasta.

Puijon Romu vastaanottaa lähes kaikenlaiset metalliromut niin yksityisiltä kuin yrityksiltäkin ja jalostaa ne teräs- ja metalliteollisuuden tarpeisiin, nyt yhä laajemmin myös vientiin. Isommista eristä rauta- ja teräsromua saa markkinatilanteen mukaisen hinnan, kuten myös arvokkaammista metalleista.

Elokuvaa Siunattu Hulluus kuvattiin aikoinaan Toivalassa. Samoissa maisemissa sijaitsee Puijon Romu, jonka tuotantopäällikkö Mikko Kemppinen on nähnyt oikein viisaan miehen, useitakin.
– Viisasta on tuoda metalliromu meille, eikä survoa sitä sekajätteisiin tai hylätä takapihoille ruostumaan. Meille kelpaa likimain kaikki metallia sisältävä romu ja arvokkaammista metalleista maksetaan jo yhdestä kilosta lähtien. Tällaisia arvometalleja ovat vaikkapa kupari, messinki sekä alumiini. Myös ruostumaton teräs, lyijy sekä katalysaattorit ovat rahanarvoista tavaraa, Kemppinen muistuttaa.
Puijon Romu toimittaa metalleja kotimaisen teollisuuden tarpeisiin, mutta myös ulkomaille. Kierrätysmetallin vientikauppa on tällä hetkellä yksi siilinjärveläisyrityksen kehittämisen painopistealueista.

Monipuoliset palvelut

Puijon Romun toiminnan painopiste Toivalan toimipisteellä on metallien kierrätyksessä, ostossa ja myyntipalveluissa. Käytössä on asianmukainen konekanta ja ammattimiehet näihin erikoisosaamista vaativiin tehtäviin. Mikko Kemppinen kertoo Puijon Romun monipuolistaneen ja tehostaneen palveluitaan vuosien varrella ajan vaatimusten mukaisiksi.
– Yrityksille löytyy metallien kierrätystä, purkutyömaata tai muuta metallinkierrätystä varten vaihtolava- ja romunkeräysastiapalvelut. Laillistettuna romuautojen vastaanottopisteenä vastaanotamme loppuun ajetut romuautot ja myös noudamme ne lähialueeltamme veloituksetta. Auton rekisteristä poistaminen ja romutustodistus onnistuvat nekin samalla kertaa meidän kauttamme. Paitsi vastaanotamme ja ostamme, myös myymme käyttökelpoisia materiaaleja niin yrityksille kuin yksityisillekin. Ne tosin pitää tulla itse paikan päälle löytämään, varaosien hakupalvelua meillä ei ole, Kemppinen naurahtaa.

 

p

Puijon Romu Oy
Ranta-Toivalantie 31
70900 Toivala
puh. 029 193 3670
info@puijonromu.fi
www.puijonromu.fi