Upea juhlasali sopii juhlallisempiinkin tilaisuuksiin. Tilaa on ilman pöytiä jopa 70 henkilölle ja pöytien kanssa noin 40 juhlijalle. Tila on myös laajennettavissa sivuhuoneen avulla.

Palvelualan Opisto Kuopio on Pohjois-Savon vanhin ammatillinen oppilaitos. Uuden nimen alla perinteikäs kuopiolainen oppilaitos on yhä monipuolisemman osaajien joukon kouluttaja. Oppilaitos tarjoaa myös monipuolisia tiloja niin yritysten kuin yksityistenkin kokous- ja juhlatarpeita varten, cateringilla tai ilman.

Palvelualan Opisto Kuopio tarjoaa vuokralle viihtyisiä koulutustilojaan kokousta, koulutusta, juhlaa tai muuta tilaisuutta varten. Kuopion keskustassa Asemakadulla sijaitsevat monipuoliset tilat sopivat niin yritysten käyttöön kuin yksityistilaisuuksiin.

Upeita tiloja moneen käyttöön

Markkinointivastaava Hanna Korhonen kertoo Palvelualan Opiston tilojen olevan helposti muokattavissa mitä moninaisimpiin tilaisuuksiin.
– Oli kyseessä sitten kertaluontoinen tapahtuma tai pidempiaikainen koulutus, niin kannattaa kysäistä tarjousta. Asiakkaat saavat halutessaan kauttamme myös tarjoilut. Meiltä voi vuokrata kuitenkin myös pelkän tilan. Näin esimerkiksi catering-alan yritykset voivat tulla tekemään tarjoiluosuuden ja vuokrata vaikkapa keittiötilankin käyttöönsä, Korhonen kertoo ja muistuttaa myös luokkahuoneiden ja ATK-luokan olevan vuokrattavissa.

Kokkisotaa ja tiimihenkeä

PAOKin huippuvarustelluissa keittiöissä onnistuvat myös elämykselliset tilaisuudet ihkaoikeiden kokkikurssien merkeissä. Takuulla maittava ja viihdyttävä kokonaisuus sopii tyhypäiviin, tiimiyttämiseen, työntekijöiden palkitsemiseen tai hengen nostattamiseen. Yritysten lisäksi elämystä suositellaan myös kaveri- ja polttariporukoille tai vaikkapa perhejuhlaan.
– Tarjolla on kaksi herkullista vaihtoehtoa. Kokataan yhdessä -paketissa valmistetaan porukalla herkullinen menu ammattiopettajan kannustavalla opastuksella. Kokkisodassa kisataan leikkimielisesti ja valmistetaan menu luovalla otteella ammattiopettajan johdatellessa ottelua. Kokkaaminen on nyt in ja povaamme näille elämyksille suurta suosiota, Hanna Korhonen kertoo.


Palvelualan Opisto Kuopio järjestää toisen asteen ammatillista peruskoulutusta matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla. Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta valmistutaan kokiksi, kotityö- ja puhdistuspalvelualan perustutkinnon kautta valmistuu kodinhuoltajia ja toimitilahuoltajia. Opistosta valmistuu ammattitutkinnon kautta myös laitoshuoltajia.
Opinnot koostuvat lähiopetuksesta, työssäoppimisesta ja itsenäisistä tehtävistä. Opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä.
Opiskelijat ovat monella tavalla mukana luomassa koulun arkea. Päivittäinen lounas valmistetaan paikan päällä opiskelijoiden toimesta, lisäksi opiskelijat työskentelevät koulun aulakahviossa ja ovat mukana järjestämässä koulun yhteisiä tapahtumia.

p

Palvelualan Opisto Kuopio
Asemakatu 4, 70100 Kuopio
puh. 044 035 5623
Varaukset ja tiedustelut:
Hallintosihteeri Tarja Tikkanen
tarja.tikkanen@paok.fi
Puh. 044 035 5618
info@paok.fi
www.paok.fi