Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

eSmile palvelee nyt Vuorikadulla

Apteekit, terveys ja kauneus

eSmilen tiimi Kuopiossa, vasemmalta takarivissä SHG Taina -Tuulia Hyvärinen, EHL, suu- ja leukakirurgi Jarno Savolainen, HLL Jukka Paakkanen, HLL Hannu Vesanen ja HH Jenni Miettinen. Istumassa edessä, vasemmalta TTM, SHG Terhi Vesanen ja SHG Anita Kangasharju. Tiskin takana Jusa Ahonen.

eSmile – Kuopio on kesästä 2019 lähtien toiminut uusissa tiloissa osoitteessa Vuorikatu 36. Laadukkaat palvelut yleishammaslääkärin palveluista esteettiseen hammashoitoon löytyvät nyt katutasosta ja helpon pysäköinnin ääreltä.

eSmilen vuokrasopimus viihdekeskus Minnassa päättyi keväällä. Sopiva liiketila Vuorikadulla oli juuri vapautunut ja niinpä siirto uuteen paikkaan tapahtui sujuvasti. eSmilen Kuopion toimipisteen palvelupäällikkö Jusa Ahtonen kertoo muuton olleen kuopiolaisyritykselle positiivinen tapahtuma, uuden liiketilan sijaintia oli pohdittu jo jonkun aikaa.
– Tähdet olivat varmaan jälleen kerran oikeassa asennossa. Tässä Vuorikatu 36:n kiinteistössä on suun terveyttä hoidettu kauan toimialan aikaisempienkin yritysten toimesta. Vaikka viihdekeskuksen yläkerrassa olimmekin keskellä vilkkainta ydinkeskustaa, olemme nyt entistäkin paremmin saavutettavissa. Kadun varressa ja läheisillä pysäköintialueilla on runsaasti parkkitilaa. Lisäksi olemme nyt katutasossa. Vuorikadulta ovesta sisään ja on eSmilen palveluiden äärellä, Ahtonen kertoo.

Säännöllinen yleishammashoito kannattaa

Hymy on hyvinvointia ja terve suu tärkeä osa kokonaisterveyttä. Hampaiston hyvinvointi vaatii hyvää kotihoitoa ja säännöllisiä tarkastuksia hammaslääkärillä. Tarkastuskäynnillä eSmilen hoitotiimi tutkii hampaiden lisäksi suun limakalvot, hampaiden yleisen toimivuuden ja mahdolliset ienongelmat. Yhdessä eri vaihtoehdoista keskustellen löytyvät sopivat hoitomuodot.
Hammaslääkäri Jukka Paakkasen työnkuva vastaanotolla on monipuolinen. Perushammashoidon lisäksi hänen erityisosaamisalueensa ovat huomaamaton Invisalign-oikomishoito, hammaslaminaatit, ja purentafysiologia. Kuopion toimipisteestä vastaava Paakkanen kokee hänkin Vuorikadun vilinän sopivan hyvin eSmilen toimintoihin. Erikoisosaajat ovat nyt entistä lähempänä asiakkaitaan.
– Meillä on koolla kokenut huippuammattilaisten joukko, jonka kanssa on ilo työskennellä myös täällä Vuorikadun uusissa tiloissa. Olemme aidosti kuopiolainen, paikallinen klinikka, jonka vahvuus on nimenomaan yksilöllinen ja pitkäjänteinen palvelu. Kynnys tulla eSmilelle on aina ollut matala. Kaunis hymy ja hyvä suun terveys kuuluvat kaikille. Uudessa osoitteessa jatkamme työtä tämän periaatteen mukaisesti, Paakkanen lupaa.
eSmilen vastaanotolla työskentelee eri osa-alueiden asiantuntijoita sekä erikoishammaslääkäreitä. Korkealaatuiseen lopputulokseen päästään niin estetiikassa, implanttihoidoissa kuin ienalueiden plastiikkakirurgiassakin. Smile on myös Invisalign kalvo-oikomisen huippuklinikka. eSmilen johtava hammaslääkäri on HLL Hannu Vesanen, joka kuuluu estetiikan asiantuntijana Euroopan huippuosaajista koottuun Invisalign Esthetic Advisory Boardiin. Vesanen valmistui keväällä 2017 ensimmäisenä suomalaisena hammaslääkärinä American Academy of Cosmetic Dentistryn koulutusohjelmasta.

Invisalign-menetelmän avulla suorat hampaat ja kaunis hymy saadaan aikaan lähes näkymättömillä oikomismuoteilla, Jukka Paakkanen kertoo.

p
eSmile – Kuopio

Vuorikatu 36, 70100 Kuopio
Puh. 010 219 8700
esmile.fi
info@esmile.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.