Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Haittaeläimet ja tuhohyönteiset kuriin

Erikoisliikkeet

Rakennusten suojaisat ulokkeet ovat pulujen oleskelupaikkoja. Jyrki Savolainen asentaa pulupiikit pitämään linnut loitolla.

Hiiret ja rotat sekä erilaiset tuhohyönteiset ovat kiusana monissa rakennuksissa. Kuopion Desinfektiopalvelu Oy on haittaeläinten ja tuhohyönteisten torjumisen osaava ammattilainen, joka tekee myös kiinteistöjen hajun- ja homeenpoistoja.

Kuopion Desinfektiopalvelu Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys. Yrityksen monipuoliseen asiakaskuntaan kuuluu yksityistalouksia ja taloyhtiöitä sekä yrityksiä, kuntia, sairaaloita ja maatiloja. Myös kaupat, leipomot ja erilaiset tuotantolaitokset tarvitsevat ammattimaista tuholaistorjuntaa.
Yritys toimii lähes koko maan alueella Hanko-Muonio-välillä. Toimipisteitä on Kuopion lisäksi Turussa, Lappeenrannassa ja Haukiputaalla.

Jyrsijöiden jäljillä

Toimitusjohtaja Ari Turusen mukaan torjuntapalvelujen kysyntä on varsin runsasta. Hiirien ja rottien määrä on lisääntynyt, sillä esimerkiksi puutarhojen avokompostit ovat oivallisia suojapaikkoja haittajyrsijöille.
- Haittaeläinten ja tuholaisten torjunta vaatii osaamista. Käytämme tuholaisten torjunnassa kullekin tuholaiselle sopivinta ja turvallisinta torjunta-ainetta ja torjuntamenetelmää.

Hyönteisiä hillitsemässä

Tuhohyönteiset liikkuvat muun muassa käytettyjen huonekalujen välityksellä ja tulevat ulkomailta ihmisten mukana.
- Kotona kannattaa olla tarkkana. Jos hiiriä tai hyönteisiä ilmestyy, niihin pitää puuttua heti, sillä alkuvaiheessa torjunta on aina helpompaa ja tehokkaampaa kuin myöhemmin.
Esimerkiksi keväisin saattavat muurahaiset kiusata joitain talouksia, ja sokeritoukka voi toisaalla olla jatkuva harmi. Ammattimainen, kaksi-kolme kertaa tehtävä torjuntakäsittely niille yleensä riittää. Sen sijaan luteen ilmestyttyä vaaditaan määristä riippuen jopa kymmenen käsittelykertaa.
Kuopion Desinfektiopalvelu Oy:n erikoispalveluihin kuuluvat myös hajunpoisto, desinfiointi, otsonointi, homeenpoisto sekä tiilikattojen pesu ja pinnoitus. Lisäksi yritys asentaa pulupiikkejä ja tarjoaa siivouspalveluja sekä omavalvontasuunnitelmien tekoa.

p
Kuopion Desinfektiopalvelu Oy

Kylmämäentie 5 A 1
70800 Kuopio
klo 7 - 16
puh. 050 491 9366
kuopio.desinfektiopalvelu@dnainternet.net
www.kuopiondesinfektiopalvelu.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.