Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kukkokaupoille Inkilänmäelle

Elintarvikkeet, Konditoriat ja leipomot

Inkilänmäen leipomon lisäksi Kalakukkoleipomo Irene Partasen tuotteet löytyvät Kauppahallin ja torin myyntipisteistä. Kuvassa Riitta Norqvist.

Kalakukkoleipomo Irene Partasen nykyaikaisissa tiloissa Inkilänmäellä syntyvät tutut, tuoreet kalakukot, lihapiirakat ja muut herkut perinteisin menetelmin. Kuopiolaiset ovat ottaneet vuonna 2018 avatun uuden leipomon ja kahvila-myymälän Inkilänmäellä omakseen.
- Hyvästä vireestä kertoo myös liikevaihto, joka kasvoi vuonna 2019 kolmekymmentä prosenttia ylittäen ensimmäistä kertaa miljoonan. Ja tämä on vasta alkua, sillä teemme jatkuvasti uusia suunnitelmia toiminnan kehittämiseksi, hallituksen puheenjohtaja Janne Komulainen kertoo.

Karitsakukko kruunaa pääsiäispöydän

Yritys haluaa kunnioittaa perinteitä, mutta samalla kehittää uusia tuotteita asiakkaiden kysynnän mukaan.
- Esimerkiksi iso, pitkulainen kalakukko on suosittu juhlapöydän herkku, ja pääsiäiseksi suosittelemme viime vuonna suuren suosion saanutta Karitsakukkoa. Meiltä voi tilata mieleisensä kukon ja valita siihen itse täytteet ja koon. Tilaus kannattaa jättää pari päivää etukäteen, niin kukko ehtii juhlapöytään, leipomon luova johtaja Pekko Järvinen vinkkaa.
Asiakkaat voivat tilata tuotteet suoraan Inkilänmäen leipomolta. Leipomolta löytyvät niin arkeen kuin juhlaan sopivat liha- ja riisipiirakat, pullat, munkit ja kalakukot. Ostosten yhteydessä voi nauttia vaikkapa kupposen kahvia tuoreen kahvileivän kera.

p
Kalakukkoleipomo Irene Partanen

Leipomo-myymälä:
Inkilänmäenkatu 19, 70340 Kuopio
puh. 050 370 4979
ma - pe klo 7 - 16, la 8 - 12
Myyntipisteet:
Kuopion Kauppahalli
puh. 044 718 0033
ma - pe 8 - 17, la 8 - 15
Kuopion tori
ma - pe 8 - 15, la 8 - 15
info@irenepartanen.fi
www.irenepartanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.