Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Modernia kokoustilaa ja Lapin makuja

Majoitus ja matkailu, Ravintolapalvelut

Kirnu on tyylikäs, muokkautuva ja tunnelmallinen monikäyttötila niin juhlaan kuin kokoukseenkin.

Lapland Hotels Kuopio tarjoaa Savon pääkaupungissa korkeatasoista majoitusta, monipuolisia juhla- ja kokoustiloja sekä pohjoisen raaka-aineita paikallisella twistillä hyödyntäviä ravintolapalveluita. Tarjolla on uudenlainen yhdistelmä kuopiolaisuutta, Lapin tarinoita ja aitoja makuja suoraan pohjoisesta. Lapland Hotels Kuopion ravintola Kitchen & Bar Galla on noussut vauhdilla Suomen viiden parhaan ravintolan joukkoon.

Lapland Hotels Kuopio on tasokas kohde kokousasiakkaille ja sen tilat muokkautuvat monenlaisiin juhliin syntymäpäivistä valmistujaisiin ja karonkoihin. Hotellin oma myyntipalvelu esittelee mielellään tilat ja palvelut etukäteen, tapahtumapäivänä kaikki on valmiina tekniikasta ruokatarjoiluun. Kokousasiakkaita palvelee aina oma vastuuhenkilö, joka vastaa kokouksen tekniikasta ja oheispalveluista paikan päällä.

Tiloja, tunnelmaa ja tarjottavia

Kokouskerroksessa on tarjolla viisi erikokoista kokoustilaa 10 - 50 hengen ryhmille. Lapin kohteiden mukaan nimetyissä kokoustiloissa on tarvittava moderni tilatekniikka, langaton laajakaista, datatykki sekä valkokangas. Käytössä on myös saunakabinetti. Ravintola Galla Kitchen & Barin ravintolapäällikkö Päivi Marttinen kertoo kokousasiakkaiden nauttivan tunnustusta saaneen keittiön osaamisesta.
- Palvelut räätälöidään joustavasti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, valmiiksi mietittyjen vaihtoehtojen pohjalta. Meiltä löytyy niin sauna-, kokous- kuin juhlamenukin. Gallá Kitchen & Barin keittiön ruokatuote ja kokous­kerroksen upeat tilat ovat kilpailukykyinen yhdistelmä. Ruokailu onnistuu vaivattomasti juhlissa monikäyttötila Kirnussa. Kokouspakettiin sisältyy tilojen lisäksi myös herkullinen ruoka, joka tarjoillaan upeassa Gallá-ravintolassa ja kokouksen aamunaloituksen voi halutessaan vaihtaa aamiaiseksi.

Juhlia ja aamupalakokouksia

Marttinen kertoo myös kokoustilojen yhteydessä olevan Kirnu-loungen monikäyttöisyydestä ja Gallá Kitchen & Barin tunnelmallisesta Javri-kabinetista.
- Upeassa Kirnussa pidetään erilaisia cocktail-tilaisuuksia jopa 130 hengelle ja muita juhlia, yksilölliset kokoukset tai vaikkapa syntymäpäivät. Avara ja tunnelmallinen tila on varustettu samalla tekniikalla kuin kokous­tilatkin. Ravintolan yhteydessä oleva Javri-kabinetti on sekin loistava tila yhdistää palaveri tai pieni juhlahetki ravintolan keittiön antimiin, Marttinen muistuttaa.
- Javri on tunnelmallinen myös aamupalatilaisuuteen, lounaskokoukseen kuin erilaisiin iltatilaisuuksiinkin. Tyylikäs, Lapin tunnelmaa henkivä tila on sopiva parinkymmenen hengen seurueelle. Javri on käytössä heti aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan, Marttinen kertoo.

Konstailemattomia Lapin makuja

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, jonka ravintoloiden keittiömestarit vastaavat Lapin makujen ja paikallisuuden yhdistämisestä persoonallisesti. Kuopion Gallá Kitchen & Barin keittiömestari Jyrki Vuori on koko ravintolan toiminta-ajan noudattanut aidosta makumaailmasta tinkimätöntä linjaa.
- Todella laadukkaat raaka-aineet napapiirin yläpuolelta ovat aidon makumaailman tae. Keittiössäni ei näy muita mausteita kuin suola, Lapin tyyli pitää tässäkin asiassa. Seison raaka-aineiden ja oikeiden valmistusmenetelmien takana ja saamamme palaute kannustaa jatkamaan juuri tällä linjalla, Vuori linjaa.
Kesäkuussa avattu kuopiolaisravintola nousi heti ensimmäisenä toimintavuotenaan viiden parhaan suomalaisravintolan joukkoon. Dinnerbooking.com-sivuston listaus perustuu asiakkaiden ravintoloista antamiin arvioihin.

Kitchen & Bar Gallán annoksissa on tuoreutta ja väriä pohjoisen tyyliin.

p
Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh 017 552 8801
www.laplandhotels.com/kuopio
Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com
Gallá Kitchen & Bar
puh 017 552 8803
www.kitchengalla.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.