Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Referenssejä

Asiantuntijapalvelut

Savon XPress on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä arvostettu erikoisaikakauslehti, joka on ilmestynyt jo 15 vuotta. Lehtemme tavaramerkkejä ovat laadukkaat yritysesittelyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, tyylikäs ja näyttävä kuvitus sekä ulkoasu. Printtijulkaisua tukevat digitaaliset kanavat.

Kaikkea Savon XPressin toimintaa yhdistää korkea laatu, kätevyys ja kustannustehokkuus. Tekstit, kuvat ja videot ovat kaikki priimaa. Tekemisessä toistuu yhtäläinen ilme, oman yrityskuvamme ydin. Tämä tekee viestistä uskottavan ja meidän näköisemme.
Savon XPressin tiimillä on herkkyys reagoida asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin nopeasti. Palvelu on hyvin käyttäjälähtöistä ja monikanavaista.
Olen ilahtunut siitä, että Monikanava­palvelujen myötä palvelut ovat monipuolistuneet entisestään. Savon XPress on ottanut hienon hypyn hyperaikaan! Suosittelen ehdottomasti kaikkia yhdistämään perinteiseen printtiin uusia palveluita, esimerkiksi liikkuvaa kuvaa.

Kaija Sääski, Koulutusvastuujohtaja, Savonia AMK
Johtaja, Business Center

Savon XPressin kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Ideoimme yhdessä sisältöjä ja toteutustapa on aina rentoa ja lennokasta. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö työtä tehtäisi tarkkuudella. Savon XPressillä yksityiskohdat huomioidaan ja kuvien laatu, värit sekä niiden välittämä viesti suunnitellaan aina huolella. Kaikesta välittyy hyvä fiilis. Uudet asiakkaat ovat löytäneet meidät Savon XPressin avulla. Koemme, että artikkelit ovat välittäneet hyvin sekä koko ketjun että Kuopion toimipisteen ääntä ja ydinviestiä. Printtilehti on ajaton ja sellainen, jota luetaan pitkään. Laadukkaat nettisivut ja aktiivinen some täydentävät monipuolisia palveluja hienosti.

Miia Siltala
hotellinjohtaja, Lapland Hotels

Informatiivisten juttujen avulla on helppo esitellä yrityksen palveluja ja uutuuksia kiinnostavalla tavalla. Olen tehnyt pitkään yhteistyötä Savon XPressin kanssa ja kun vuosien varrella on tultu molemmin puolin tutuiksi, ei asioita tarvitse vääntää rautalangasta. Voin luottaa siihen, että viesti välittyy toivomallani tavalla. Sama pätee somepalveluihin, kun tulee tarve esimerkiksi somepäivityksille, voin kilauttaa yhteyshenkilölle ja homma hoituu!

Sirpa Lyytinen
yrittäjä, Kauneushoitola Sirpa Lyytinen

Yritykseni on muutaman viime vuoden aikana laajentanut ja monipuolistanut toimintaansa huomattavasti. Savon XPress -lehti on ollut tänä aikana mukana kertomassa kuluttajille ja yhteistyökumppaneille mitä firmaan kuuluu ja missä mennään. Erikokoiset jutut huomataan ja ne luetaan. Juttujen teko on käynyt vaivattomasti, haastattelut ja kuvaukset on soviteltu muiden kiireiden lomaan. Koko prosessi on hioutunut sujuvaksi, toimittajat puhuvat samaa kieltä yrittäjän kanssa ja tuttuunkin aiheeseen löytyy aina uusia teksti- ja kuvakulmia. Kehittyvästä yrityksestä riittää aina kiintoisaa kerrottavaa ja Savon XPressin väki välittää tiedon lukijoille kiinnostavalla tavalla.

Jyrki Rissanen
yrittäjä, Autopesula Rissanen

Olen oikein tyytyväinen yhteistyöhön. Yrittäjävetoinen yritys antaa liikkumavaraa ja tuotteita pystytään kehittämään ja miettimään kulloisenkin tarpeen mukaan yli kiinteiden mainospaikkojen ja kokojen. Idearikas porukka, joka miettii asiakkaan puolesta heille sopivia ratkaisuja.
Lelukuvastoliite on toiminut todella hyvin. Savon XPressin mukana tuleva lelukuvasto on vuoden ensimmäinen ja siitä joulunodotus alkaa! Huippuhinnat ja arvontalappu vetävät porukkaa kaupalle. XPressin tarpeeksi suuri jakelu ja hyvä laatu takaavat mainonnan onnistumisen.

Minna Kunnasluoto, Lelukauppa Partanen

Savon XPress auttaa Ravintolamestareita tavoitta­maan kohderyhmiä, joita muutoin olisi haasteellista tavoittaa. Toki yhteinen tavoitteemme on tavoittaa myös aivan uusia asiakkaita. Yhteistyö on sujunut joustavasti ja mutkattomasti. Erityiskiitoksen annan toimittajien luovasta panoksesta, yhteisissä aivoriihissä on syntynyt mainioita ideoita!
Olemme käyttäneet niin yksittäisiä juttuja, nelisivuista liitettä ja Facebook-yhteistyötä Savon XPressin kanssa, ja kaikista näistä olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta.

Eeva Mertanen, Ravintolamestarit

Jutun ja kupongin yhdistelmä puree tosi hyvin. Laskimme kahden edellisen numeron aikana kontaktien määrän jopa kaksinkertaistuneen. XPressin selkeä markkinointikonsepti sopii meille mainiosti. Rehtiä viestintää suoraan oikean kohderyhmään!

Pia Tiilikainen, Pian Herkkuhetki

Perinteisten markkinointikanavien käyttö on yrityksessämme ollut viime vuosina minimaalista. Kokemuksiemme mukaan nykypäivän informaatio- ja mainostulvassa erottuminen ilman kymmenien tai satojentuhansien eurojen satsauksia on varsin haasteellista. Savon XPress on kuitenkin ollut virkistävä poikkeus perinteisen mainonnan valtavirrasta artikkelimuotoisine asiakasjuttuineen. Olemme olleet tyytyväisiä XPress-juttujen saamaan näkyvyyteen ja huomioon sekä julkaisun korkeaan laatuun.
Olemme saaneet positiivista palautetta niin vakioasiakkailtamme kuin satunnaisilta kävijöiltäkin, jutut on aina huomattu. Savon XPressin tekemät hieman pintaa syvemmältä luotaavat artikkelit ovat markkinointimielessä olleet huomattavasti tehokkaampia kuin perinteinen tuotteisiin ja niiden hintoihin pohjautuva mainonta.
Olemme tehneet säännöllistä yhteistyötä Savon XPressin kanssa jo useita vuosia ja se on aina toiminut saumattomasti. Asiointi on ollut mutkatonta ja rentoa sekä sovituista asioista on pidetty aina kiinni. Yhteistyöstä siis 10/10.

Kimmo Koskinen, Kuopion Pultti

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa: keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella printti- että nettilehtenä.

Painos on 75 000 – 90 000 kpl/numero. Lehden jakaa Suomen Suoralähetys Oy. Kotitalousjakelu on Kuopion alueella, muun muassa Leppävirran, Kurkimäen, Syvänniemen, Karttulan, Vehmersalmen, Riistaveden, Pöljän, Siilinjärven, Nilsiän, Tahkon ja Maaningan taajamissa.

Lisäksi lehti on telinejakelussa kauppakeskuksissa, tavarataloissa, liikenneasemilla ja hotelleissa tavoittaen myös seudulle saapuvat matkailijat.

Juttujen koot

• Aukeama
• Koko sivu
•Puoli sivua
• 1/3 sivua

Savon XPress -lehti sisältää myös Info X Kuopio -sivut, joilta löytyvät ajankohtaiset menovinkit ja tapahtumat. Näille sivuille voit varata perinteistä ilmoitustilaa.

Ilmoituskoot Info X Kuopioon

• 1/6-sivu (95 x 90 mm)
• 1/4-sivu (95 x 135mm)
• 1/2-sivu pysty (95 x 270 mm)
• Tarjouskuponki (80 x 50 mm)

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.