Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Paikallista pankkipalvelua

Vakuutus-, pankki- ja lakiasiat

Uskomme edelleen henkilökohtaiseen kanssakäymiseen. Meille saa poiketa myös ilman ajanvarausta, pankinjohtaja Tarja Nykänen (vas.) kertoo. Kuvassa myös (vasemmalta oikealle) asiakkuuspäällikkö Kaisu Happonen, asiakasneuvoja Katri Koponen, asiakasneuvoja Sini Kärki sekä asiakkuusasiantuntija Petri Karhu.

Tuusniemen Osuuspankki on paikallinen, helposti lähestyttävä ja palveleva pankki, joka on toiminut Kuopiossa jo vuodesta 2001 lähtien. Viime tammikuussa pankki avasi uudet toimitilat Kauppakadulle.
Yhdistämällä Petosen ja Niiralan konttorit saimme keskitettyä osaamisemme ja asiantuntemuksemme samaan konttoriin. Pystymme palvelemaan asiakasta aiempaa kokonaisvaltaisemmin, pankinjohtaja Tarja Nykänen kertoo.
Kauppakadulta löytyvätkin monipuoliset pankkipalvelut. Kassapalvelut ovat auki päivittäin klo 10 – 13, jonka jälkeen palvellaan ajanvarauksella. Saatavilla on niin päivittäis-, rahoitus-, varallisuudenhoito-, vakuutus- kuin lainopillisetkin palvelut.

Asiointia kasvokkain

Siinä missä pankkimaailmassa on viime aikoina siirrytty entistä enemmän digitaaliseen palveluun, uskotaan Tuusniemen Osuuspankissa edelleen henkilökohtaisen kanssakäymisen voimaan.
– Kynnyksemme on matala ja meille saa ilman muuta poiketa myös ilman ajanvarausta. Monenikäiset asiakkaat toivovatkin kasvotusten tapahtuvaa kontaktia ja luottamuksellista suhdetta omaan, itselle tuttuun toimihenkilöön.
Uuden keskeisen sijainnin ansiosta konttoriin onkin helppo poiketa asioimaan. Konttorissa asioinnin lisäksi Tuusniemen Osuuspankki tarjoaa toki myös modernit, digitaaliset palvelut. Sähköinen asiointi on tätä päivää, ja digitaalisia palveluita kehitetään jatkuvasti.
– Tuusniemen Osuuspankki on aina ollut eteenpäin pyrkivä ja kehittyvä pankkilaitos, jolla on takanaan vahva ryhmä ja sen palvelut. Sen lisäksi pystymme tarjoamaan myös paikallisen, helposti lähestyttävän vaihtoehdon asiakkaillemme.

p
Tuusniemen Osuuspankki

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
puh. 010 258 9551
www.op.fi/tuusniemi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.