Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Specsavers hurmaa hyvällä palvelulla

Apteekit, terveys ja kauneus

Jenni Hiltunen ja Tapani Väisänen toimivat Specsavers-yrittäjinä Aapelissa ja Kolmisopissa.

Specsavers Kuopio huolehtii asiakkaan silmien terveydestä asiantuntevasti ja välittömällä otteella. Järkevästi hinnoitellut, laadukkaat tuotteet ja hyvä asiakaspalvelu ovat yrityksen tunnusmerkkejä.

Yksitoista vuotta Suomen markkinoilla toiminut Specsavers on tuonut alalle uusia tuulia ja asennemuutosta. Kokonaan oma toimitusketju mahdollistaa kustannustehokkaan toiminnan, joka näkyy asiakkaille kohtuuhintoina ja laadukkaina kehyksinä ja linsseinä.
– Tavoitteemme on tarjota parasta vastinetta rahalle, yrittäjät Tapani Väisänen ja Jenni Hiltunen kertovat.
Hyvien tuotteiden ja järkevän hinnoittelun lisäksi palvelu on tiukassa kilpailutilanteessa ensiarvoisen tärkeää. Asiakas saattaa lasien hankinnan aikana vierailla liikkeessä kolmekin kertaa: ensin näöntarkastuksessa, sitten valitsemassa kehykset ja lopulta hakemassa valmiit lasit. Jokaisella kerralla asiakaspalvelun pitää onnistua.
– Hyvällä palvelulla voi hurmata. On tärkeää, että jokainen asiakas otetaan vastaan sellaisena kuin hän on. Specsavers kouluttaa todella paljon sekä optikkoja että optisia myyjiä. Huippuammattilaisuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö asiakkaita palveltaisi aidosti ja rennosti.

Optikkopalvelut seitsemänä päivänä viikossa

Yrittäjät kertovat, että ihmiset huolehtivat entistä paremmin silmiensä terveydestä. Myös lasien hintojen huokenemisella on tässä oma osansa. Hiltunen kertoo, että silmänpohjankuvaus kuuluu aina näöntarkastukseen.
– Pystymme seuraamaan vuosien varrella muutoksia silmien terveydessä ja tarvittaessa reagoimaan jo hyvissä ajoin, mikäli muutosta tapahtuu. Meillä on saatavilla myös silmälääkäripalvelut.
Hiltunen ja Väisänen toimivat yrittäjinä sekä keskustan Aapelissa että Kolmisopen ostoskeskuksessa. Kolmisoppi on auki myös sunnuntaisin, joten optikkopalvelut ovat saatavissa seitsemänä päivänä viikossa. Viime aikoina liikkeisiin on tehty remonttia, hankittu uutta tekniikkaa ja palkattu henkilökuntaa. Tulokset ja hyvä palaute osoittavat, että oikeita asioita on tehty. Riittävä ammattilaisten määrä on tärkeää.
– Tämä on sellainen ala, jossa onneksi edelleen tarvitaan ihmistä, niin tutkimustilanteessa kuin kehyksiä valitessa.

Työtä asiakkaiden ja kaupungin parhaaksi

Hiltunen on Kuopiosta kotoisin ja hänellä on pitkä kokemus optikkoalalta. Pitkän historian monelta alalta omaava Väisänen taas hyppäsi optikkoalalle ja muutti Kuopioon kaksi vuotta sitten. Päätöstä ei ole tarvinnut katua.
– On ilo työskennellä, kun yrittäjätoverina on alan rautainen ammattilainen. Myös Kuopion elävyys on tehnyt vaikutuksen. Keskustan kuihtumisesta puhutaan paljon, mutta minusta täällä on todella elävä keskusta ja asiat hyvin. Mielellämme olemme kehittämässä myös keskustan elinvoimaisuutta edelleen, kauppakeskus Aapelin kauppiasyhdistyksen puheenjohtajanakin toimiva Väisänen kertoo.

 

Ammattimainen palvelu on sekä asiantuntevaa että rentoa. Silmien terveydestä pidetään Specsaversilla hyvää huolta.
p
Specsavers
Kuopio Keskusta (Aapeli)

Kauppakatu 26 – 30, 70110 Kuopio
ma – pe klo 9 – 18, la 9 – 16
puh. 040 136 0914
kuopio@st.fi.specsavers.com

Specsavers
Kuopio Kolmisoppi

Kolmisopentie 1, 70780 Kuopio (Citymarket)
puh. 017 262 3098
ma – pe klo 10 – 18
la klo 9 – 16, su klo 12 – 16
puh. 017 262 3098
kolmisoppi@st.fi.specsavers.com
www.specsavers.com
Myös Facebook ja Instagram

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.