Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Suomalaisessa Kirjakaupassa on lupa innostua!

Muut

Suomalaisen Kirjakaupan valikoimissa on luettavaa jokaiseen makuun. Myymäläpäällikkö Ulla Carroll-Hämäläinen (vas.) myymälävastaava Anitta Ruohonen sekä muu henkilökunta antavat suositukset kiinnostavista kirjoista.

Suomalaisen Kirjakaupan keväässä valmistaudutaan kesän juhliin askartelemalla.
Myös kirjakeväässä riittää mielenkiintoisia uutuuksia.

Suomalainen Kirjakauppa on askartelijan luottokauppa. Laajoista ja monipuolisista valikoimista löytyvät ideat ja tarvikkeet monenlaiseen askarteluun.
– Esimerkiksi hääjuhliin meiltä löytyy kaikki tarvittava niin kutsukortteihin, paikkakortteihin sekä hääpaikan ja kattausten koristeluihin, myymäläpäällikkö Ulla Carroll-Hämäläinen kertoo.
Tämän kevään suosikkituotteita ovat muun muassa erilaiset helmiäiskorttipohjat. Askartelutekniikoista pinnalla on embossaus. Leimasimella tehtävällä kohokuvioinnilla saadaan aikaiseksi näyttäviä kohokuviointeja.
– Lopputulos on hieno ja esimerkiksi kutsukorteista tulee hyvin ammattimaisen näköisiä.
Korttiaskarteluun tarvittavat washiteipit, tekstiilipaperit, kuviopaperit, tekstitarrat ja laadukkaat tussit löytyvät niin ikään valikoimista. Askartelijaa helpottaa, kun kaikki tarvittava löytyy kerralla ja materiaaleja on myös isoja määriä suurempaankin korttitarpeeseen.
– Tusseja löytyy vaativaankin taidekäyttöön. Esimerkiksi Copic-tussit tulivat valikoimiimme asiakkaiden toiveesta. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi sarjakuvapiirtämiseen, mutta myös korttien tekstaukseen. Vesivärimäisen efektin ilman erillistä maalia ja vettä luovat sivellinkynät ovat myös suosittuja.

Yritysasiakkuus kannattaa

Asiantunteva palvelu ja monipuolinen valikoima tekevät Suomalaisesta Kirjakaupasta myös erinomaisen kumppanin yrityksille.
– Tuotekatalogimme on todella laaja ja laajenee entisestään tilaustuotteilla. Yritystä palvelee niin tiheä myymäläverkosto kuin nettikauppamme. Meillä onnistuvat myös isot ostot kerralla ja yrityksillä on mahdollisuus maksaa ostokset laskulla.
Suomalaisessa Kirjakaupassa on käytössä edulliset nippuhinnat useissa tuotteissa. Yrityskortilla saa kirjaostoksista viiden ja tavaroista kymmenen prosentin alennukset.

Innostava työpaikka panostaa työntekijöihinsä

Suomalainen Kirjakauppa -ketju valittiin tänä vuonna jo neljännen kerran Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen onkin vetovoimainen työnantaja, joka kouluttaa henkilökuntaa ahkerasti
– Esimerkiksi Matkuksen myymälävastaava Anitta Ruohonen on juuri aloittanut lähiesimies-koulutuksen.

Suomalaisesta löytyy hääaskarteluun kaikki tarvittava, niin ideat kuin tarvikkeetkin.
p
Suomalainen Kirjakauppa

Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
puh. 010 405 5010
kuopio.minna@suomalainen.com
Matkus
Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 21, la 10 – 19, su 11 – 18
puh. 010 405 5020
kuopio.matkus@suomalainen.com
www.suomalainen.com
Facebookissa
Suomalainen Kirjakauppa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.