Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tehokasta apua asunnonvuokraukseen

Asiantuntijapalvelut

Asunnon hyvä kunto ja sopiva sijainti kiinnostavat vuokralaisia, Juhani Hippi ja Katri Hippi korostavat.

Kuopion Vuokrakonsultin nopeat ja luotettavat palvelut hyödyttävät niin kokenutta kuin aloittelevaa vuokranantajaa sekä vuokralaista.
Kuopion Vuokrakonsultti on paikallinen ja yksityinen asuntojen vuokrauspalveluja sekä remontti- ja siivouspalveluja tarjoava yritys.
- Olemme alan ainoa kuopiolainen yritys, joka on erikoistunut pelkästään asunnonvuokraukseen ja siihen liittyviin oheistoimintaan, yrittäjä Juhani Hippi sanoo.
Yrityksen asiakkaina on yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja sijoitusyrityksiä. Yli 20-vuotinen osaava toiminta perustuu sekä vuokranantajien että vuokralaisten hyvään ja joustavaan palveluun. Lisäksi välityspalkkio on kiinteähintainen ja kilpailukykyinen.
Vuokrakonsultti hoitaa kaikki asunnon vuokraukseen liittyvät palvelut, kuten sopivan vuokralaisen etsinnän, luottotietojen tarkistamisen, asuntojen näytöt, vuokrasopimuksen teon ja kaikkien vuokraustoimeksiannon asiakirjojen arkistoinnin.

Kunto kohdalleen

Juhani Hippi muistuttaa, että vuokra-asuntojen tarjonta Kuopiossa on kasvanut uudistuotannon vuoksi. Niinpä erityisesti vanhemmat vuokra-asunnot kannattaa pitää hyvässä kunnossa, jotta vuokralainen löytyisi ja myös viihtyisi asunnossaan.
- Jos vuokrattava asunto kaipaa remontointia, voimme järjestää remonttipalvelun hoitamaan asian kuntoon.

p
Kuopion Vuokrakonsultti/
Isännöintisatama Oy

Savonkatu 25, 70100 Kuopio
ma - to 9 - 16.30, pe 9 - 14
puh. 040 700 9865
vkinfo@vuokrakonsultti.com
www.vuokrakonsultti.com
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.