Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Yhdessä ollaan enemmän

Erikoisliikkeet

Sabrina Casagrande (vas.), Janne Kataja ja Minna Kunnasluoto luottavat yrittäjäkaverin tukeen.

Mitä syntyy, kun kolme lelukauppiasta yhdistävät voimansa? Ainakin allianssi, jonka yhteistyö tuottaa tulosta ja jossa yrittäjäkaverin apuun voi aina luottaa.

Puhelin soi ja Whatsapp laulaa, kun Minna Kunnasluoto, Sabrina Casagrande ja Janne Kataja suunnittelevat tulevaa. Lelukauppiaiden muodostama Oikeat lelukaupat on ideahautomo, jossa luovuus ja huumori kukkii. Kukin pyörittää omia lelukauppojaan: Minna Lelukauppa Partasta Kuopiossa, Sabrina Leluliike Casagrandea Turussa ja Raisiossa sekä Janne Riihimäen Pientä Lelukauppaa Riihimäellä ja Tampereella. Yhdessä nämä muodostavat Oikeat lelukaupat -allianssin.
Yrittäjien keskinäinen yhteistyö ei toki ole uusi asia, mutta tapa, jolla Oikeat lelukaupat tekevät yhteistyötä keskenään on varsin ainutlaatuinen ja näkyvä myös kuluttajille. Esimerkiksi verkostointi, ostoyhteistyö ja televisio-, radio-, lehtimainonta sekä tästäkin lehdestä löytyvä Lelulehti toteutetaan yhteisvoimin.
– Yhteistyömme on osoitus siitä, kuinka yhdessä olemme enemmän. Kilpailijat voivat tehdä myös yhteistyötä, joka hyödyttää kaikkia, kauppiaat sanovat.
Oikeat lelukaupat on myös onnistunut singahtamaan lelumaailmaan tavalla, joka on huomattu niin alan sisällä kuin asiakkaiden keskuudessa.
– Monet asiakkaat ovat kiertäneet kaikki kauppamme. Visiitti lelukaupassa onkin elämys, ja jokainen liikkeemme on myös tunnelmaltaan ja persoonaltaan erilainen.

Aitoa ystävyyttä ja vertaistukea

Erilaisia ovat myös kauppiaspersoonat, Minna Kunnasluoto kertoo.
– Erilaisuutemme täydentää hyvin toisiaan ja henkilökemiat toimivat.
Sabrina Casagrande muistuttaa, että yrittäjien keskinäinen vertaistuki ja henkinen yhteistyö on tärkeä asia.
Janne Kataja on samaa mieltä:
– Vertaistuen lisäksi olen iloinen siitä, että olemme ystävystyneet keskenämme. Soittelemme päivittäin, montakin kertaa päivässä.
Asiakkaiden näkökulmasta toimiva yhteistyö tuottaa entistäkin elämyksellisempiä lelukauppavierailuja. Yrittäjäystävykset kun sparraavat toisiaan jatkuvasti uusiin ja parempiin suorituksiin. Lelukauppiaana olokin on melkoista seikkailua. Tuotetaanhan asiakkaille elämyksiä ja leikin tunnelmaa, jossa kaikki on mahdollista.
– Seikkailuihin kutsuvat, oikea lelukaupat, kolmikko muistuttaa.

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.