Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tiiu Kähkönen vei Virpi Larmilan pallojumpalle kesäiseen puistoon. Virpi tekee paluuta treenaamaan kahden synnytysten jälkeen, Fressin ammattitaitoinen ohjaus helpottaa starttia.

Fressi tarjoaa kuntosali-, ryhmäliikunta- ja oheispalveluita niin Kuopion keskustassa, Savilahdessa, Lippumäessä ja Tehtaankadulla sekä myös Siilinjärvellä. Kesä tuo oman lisänsä Fressin todella monipuoliseen palvelutarjontaan.
Pirteyttä puistosta
Kuopion Fressin Trainer-vastaava Karoliina Mäyrä kertoo viime kesän hittituotteen eli puistojumpan ilahduttavan kesäliikkujia kesäkuun alusta elokuun alkuun.
– Puistojumppaan osallistuminen on täysin ilmaista, mukaan ovat tervetulleita kaikki liikkujat. Ohjaajina toimivat aina Fressin ammattitaitoiset ryhmäliikuntaohjaajat, aina kunkin viikon teeman mukaan. Sopiva jumppa löytyy kaikenlaisille liikkujille, tarjolla on laaja kattaus joogasta HIIT-treeneihin. Verkkosivuiltamme voi etukäteen katsoa millainen jumppa on vuorossa ja valita itselleen sopivan.

Tehotreeniä luonnossa

Karoliina Mäyrä muistuttaa myös personal trainereiden lähtevän kesällä luontoon.
– Kelien salliessa lähdemme ilman muuta treenaamaan kahvakuulien ja muiden välineiden kanssa puistoon tai ottamaan mittaa vaikka Puijon portaista. Fressi elää nyt kesäajassa ja nauttii liikunnallisesta Suomen suvesta yhdessä hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden kanssa, Mäyrä lisää.

p

Fressi Kuopio
Kauppakatu 33, 70100 Kuopio
puh. 017 261 7474
www.fressi.fi/kuopio

Fressi Lippumäki
Rauhalahdentie 68, 70820 Kuopio
puh. 010 850 9040
www.fressi.fi/lippumaki

Fressi Savilahti
Savilahdentie 14, 70700 Kuopio
puh. 010 850 9018
www.fressi.fi/savilahti

Fressi Kuntosali Kuopio
Tehdaskatu 19, 70620 Kuopio

Fressi24 Siilinjärvi
Kuiluntie 10, 71800 Siilinjärvi
Treenaamaan pääset avainkortilla joka päivä klo 5 – 23

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.